Αθλητισμός|01.08.2019 22:42

Ατρόμητος - Ντουνάισκα Στρέντα 3-2: Καρδιοχτύπησαν αλλά προκρίθηκαν οι Περιστεριώτες

Newsroom

Ηθελε... περιπέτεια ο Ατρόμητος προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε νωρίς με 2-0 κι (έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη με 2-1 από το πρώτο ματς) έδειξε να καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες με την Ντουνάισκα Σρέντα, η οποία όμως εκμεταλλεύτηκε τις χαμένες ευκαιρίες και την αμυντική αδράνεια των Περιστεριωτών ισοφαρίζοντας 2-2. Εν τέλει, ένα γκολ του Ρισβάνη έβαλε οριστικό τέλος στις ελπίδες των Σλοβάκων και σφράγισε την πρόκριση των «κυανέλευκων» στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λέγκια Βαρσοβίας

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 22' με ένα καταπληκτικό γκολ του Κατράνη, ο οποίος σκόραρε με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα. Και προτού συνέλθουν οι παίκτες της Ντουνάισκα, ήρθε και δεύτερο χτύπημα από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο 27'. Ο Οραβετς ανέτρεψε τον Μανούσο, ο οποίος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 2-0. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου μάλιστα ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση με διασυρμό αλλά ο Βέλλιος αστόχησε σε περιπτώσεις (28', 43').

Ενα λάθος του Γούτα στο 54' έδωσε το δικαίωμα στη σλοβακική ομάδα για να ελπίζει καθώς ο Ραμίρες μείωσε σε 2-1, ενώ στο 72' ο Καλμάρ ισοφάρισε (2-2) ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία και τους παλμούς στο Περιστέρι έστω και για λίγα λεπτά. Το γκολ του Ρισβάνη στο 76' πάντως ουσιαστικά έκοψε την όρεξη στους Σλοβάκους, φέρνοντας τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση του Europa League.

Ατρόμητος (Αναστασίου):  Μέγκερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες (86' Νάτσος), Μανούσος, Ενσικουλού (70' Ρόσα), Βέλλιος (60' Καχίλα).

Ντουνάιτσκα Στρέντα (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ρόναν, Βίντα , Καλμάρ, Όραβεκ (62' Βεσελόφσκι), Ταίβο, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Σμέλικ (46' Βίντα), Μπλάκμα (76' Ντκόβιτς), Ραμίρες

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ντουνάισκα ΣτρένταEuropa LeagueποδόσφαιροΑτρόμητος