Αθλητισμός|02.08.2019 18:12

Μάρκους Σλότερ: Ένας πρωταθλητής Ευρώπης για την ΑΕΚ

Newsroom

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση είναι η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Σλότερ. Ο Αμερικανός κατέκτησε την Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2015!

Όπως μετέδωσε ο Σπορ φμ η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της φροντ λάιν με τον Μάρκους Σλότερ. Η Ένωση μετά την μεγάλη μεταγραφή του Κιθ Λάνγκφορντ ενίσχυσε σημαντικά την περιφέρεια της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και πλέον ετοιμάζεται να «θωρακίσει» και την ρακέτα της. 

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Λάνγκφορντ όλο το βάρος έπεσε στην ενίσχυση της θέσης «5». Σκοπός είναι να αποκτήσει η ΑΕΚ ένα ισορροπημένο ρόστερ που θα είναι εξίσου ποιοτικό τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι. Οι ιθύνοντες την Ένωση κινήθηκαν μεθοδικά στην αγορά, ώστε να βρουν την καλύτερη λύση για τη θέση του σέντερ. Και ο... εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μάρκους Σλότερ.

Ο 34χρονος σέντερ προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν στην Τουρκία, για λογαριασμό της Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα. Το βιογραφικό του, ωστόσο, μιλάει από... μόνο του για την πορεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ρεάλ Μαδρίτης (2012-15), Νταρουσάφακα (2015-17), Βίρτους Μπολόνια (2017-18), αλλά και στην Μπάμπεργκ (2011-12), από την οποία κατάφερε να κερδίσει μεταγραφή... καριέρας στην Ρεάλ.

Στο πλαμαρέ του ο Αμερικανός σέντερ έχει έναν τίτλο Euroleague το 2015, ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο κύπελλα Ισπανίας, αλλά και ένα πρωτάθλημα Γερμανίας.

Πηγή: sdna.gr

ΑΕΚBasket LeagueΜάρκους Σλότερμπάσκετ