Αθλητισμός|04.08.2019 11:56

ΠΑΟΚ: Οι υπερβολές του ατζέντη του Ακπομ και η απάντηση του Γ. Σαββίδη (pic)

Αντώνης Τσακαλέας

Ενα μικρό γαϊτανάκι άρχισε να ξετυλίγεται από τη στιγμή που εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον Τσούμπα Ακπόμ. Ο εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ, Εμέκα Ομπάσι, με δηλώσεις του το απόγευμα του Σαββάτου (3/8) έδωσε συνέχεια σε αυτά τα δημοσιεύματα, τονίζοντας: «Εξετάζουμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ, της Αϊντραχτ Φραγκφούρτης και της Μάιντς.

Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου. Αν όχι, μπορεί να υπάρξει κίνηση από τη Γερμανία, αφού η Αϊντραχτ και η Μάιντς έχουν δείξει ενδιαφέρον. Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα. Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές, γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με το τέλος της σεζόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι, ξέρουν ότι δεν θα υπάρξει κέρδος, αν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του».

Ο τρόπος με τον οποίο ο εκπρόσωπος του Ακπόμ διαχειρίστηκε τη κατάσταση συζητήθηκε αρνητικά εντός των γραφείων του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Γιώργη Σαββίδη να τοποθετείται, μέσω ανάρτησης στο Instagram, για όσα ειπώθηκαν δια στόματος του εκπροσώπου του Ακπόμ. Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Οι φήμες είναι τόσο ηλίθιες όσο οι άνθρωποι που τις ξεκινούν και τόσο ψεύτικες όσο οι άνθρωποι που τις διαδίδουν».

Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να συζητηθεί έχει να κάνει με την αλματώδη πορεία του Τσούμπα Ακπόμ, που αν συνεχιστεί, το πλέον πιθανό είναι να φέρει τον Ακπομ στο τραπέζι των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ για ένα νέο συμβόλαιο, με αύξηση απολαβών, αλλά και της ρήτρας.

Γιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚΤσούμπα Ακπόμ