Αθλητισμός|18.11.2018 21:43

Γιαννακόπουλος: Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει "λευκή πετσέτα"

Newsroom

«Μπηχτή» κατά του Ολυμπιακού και «καμπανάκι» για τον Τσάβι Πασκουάλ περιελάμβαναν οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του ντέρμπι και τη νίκη των «πράσινων» επί των «ερυθρόλέυκων». «Ντέρμπι τα λέει ο κόσμος, για μένα δεν είναι ντέρμπι αφού έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα και κακώς δεν πήραμε μεγαλύτερη διαφορά». Ο Γιαννακόπουλος παραδέχθηκε ωστόσο ότι προβληματίζεται από ήττες στην Ευρωλίγκα: «Το υλικό είναι άριστο και αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Μας προβληματίζουν τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και περιμένουμε να κάνει αυτό το υλικό να παίζει όπως θέλουμε και πρέπει».

Ο Τσάβι Πασκουάλ απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα που γενικά παρουσιάζει φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Παναθηναϊκός είπε: « Δεν πιστεύω σε θεωρίες, είμαστε αυτό που είμαστε. Έχουμε κάνει ωραία πράγματα. Πριν από την Εφές ήμασταν 3η άμυνα και είχαμε την 6η επίθεση στην Euroleague, είχαμε χάσει ένα ματς στην παράταση και ένα στον πόντο.  Όλα είναι σχετικά. Είχαμε κριτική στους παίκτες . Έδειξαν σήμερα ότι έχουν το επίπεδο να παίξουν. Είναι μακρά σεζόν. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί.Το πρόβλημα είναι η αποτελεσματικότητα».

Για την πολύ καλή εμφάνιση του Παππά δήλωσε: « Έχει δύναμη, όταν είναι ζεστός, μπορεί να σκοράρει σε κάθε κατάσταση. Σήμερα έπαιξε εξαιρετικά. Παίζει καλά στα τελευταία ματς με τον Ολυμπιακό. Έχει αυτοπεποίθηση». Ο Νίκος Παππάς εκ των κορυφαίων (24π.) στην νίκη των «πρασίνων» από την πλευρά του δήλωσε: «Γι' αυτά τα ματς ζεις. Πάντα μου αρέσει να παίζω με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά, για να είμαστε ασφαλείς στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ». Για την διπλή αγωνιστική στην Euroleague, σχολίασε: «Το γνωρίζαμε το πρόγραμμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχολογικά, για να ετοιμαστούμε για την Μπαρτσελόνα σε 3 ημέρες».

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Γιαννακόπουλος