Αθλητισμός|08.08.2019 22:20

Μόλντε-Αρης 3-0: Φτηνά λάθη ψαλίδισαν τις ελπίδες πρόκρισης (vid)

Newsroom

Δύο αβίαστα αμυντικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο από Κουέστα και Ρόουζ, πρόσφεραν δύο ανέλπιστα εύκολα γκολ στους Νορβηγούς της Μόλντε, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν και την αποβολή του Βέλεθ για να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 87' και να πανηγυρίσουν μια καθαρή νίκη με 3-0!

Ο Αρης θα πρέπει να ανέβει ένα... βουνό στη ρεβάνς (15/8) του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς θα πρέπει να ισοφαρίσει ένα βαρύ σκορ μπροστά στον κόσμο του για να μείνει ζωντανός στο Europa League. Με τον Σάββα Παντελίδη να παρακολουθεί από τις εξέδρες, λόγω τιμωρίας, οι ποδοσφαιριστές του Αρη παρουσιάστηκαν απροσδόκητα αποδιοργανωμένοι, χωρίς σπιρτάδα και έχασαν καθαρά από τους Νορβηγούς, που είχαν ρυθμό και έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο. 

Στο 27' οι αμυντικοί του Αρη δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Εϊκρεμ πήρε το δώρο του Ρόουζ για να ανοίξει το σκορ. Στο 32' ο Κουέστα έκανε τραγικό λάθος με τον Μπάσα και ο Χέσταντ εύκολα σημείωσε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης προσπάθησε να βρει το γκολ, χωρίς όμως να απειλήσει τον Κράνινξ.

Ωστόσο στο 63', ο Φραν Βέλεθ, στην προσπάθειά του να ανακόψει ως τελευταίος παίκτης τον Τζέιμς που έφευγε μόνος για να σκοράρει, τραυματίστηκε και μην έχοντας άλλη επιλογή, τον ανέτρεψε. Ο Ισπανός μπακ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ έχει υποστεί τράβηγμα, αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν πρόκειται για θλάση ή όχι. Στο 87' ο Ελινγκσεν με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΜΟΛΝΤΕ (Ε. Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Εϊκρεμ, Τζέιμς, Χουσεΐν (74΄Ελινγκσεν), Άουρσνες, Χαραλντσέιντ, Χέσταντ (92' Μόστρομ), Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο (85' Κούτζεν).

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68΄Δεληζήσης), Ματίγια, Σάσα, Τόνσο (74΄Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (80' Λάρσον).

Δείτε τα highlights του αγώνα:

ποδόσφαιροΑρηςEuropa LeagueΜόλντε