Αθλητισμός|11.08.2019 16:48

Τράκαρε με κολόνα και μάτωσε για να προλάβει να χαιρετήσει τον Σαλάχ! (pic)

Newsroom

Οι ποδοσφαιριστές για τα μικρά παιδιά δεν είναι απλά επαγγελματίες αθλητές, αλλά ήρωες. Κάπως έτσι βλέπουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ και δύο μικροί φίλοι της Λίβερπουλ, οι οποίοι όταν τον είδαν με το αυτοκίνητό του στους δρόμους του Λίβερπουλ έτρεξαν να τον χαιρετήσουν.

Στην προσπάθειά τους όμως δεν έβλεπαν τον δρόμο, ούτε την κολόνα που ήταν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ο ένας να τρακάρει με αυτήν και να γεμίσει αίματα στο πρόσωπο.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό σταμάτησε το αυτοκίνητό του και επέστρεψε να δει τους δύο μικρούς θαυμαστές οι οποίοι ξέχασαν αμέσως τον τραυματισμό τους και έβγαλαν σέλφι με τον ήρωά τους.

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο πατέρας των δύο αγοριών στο Twitter, ενώ μίλησε και στο Sky News αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες της ιστορίας: «την ώρα που πήγαμε να καλέσουμε ασθενοφόρο είδαμε τον Μο να έρχεται στο σημείο και να τσεκάρει τα παιδιά. Αυτά φώναζαν με ενθουσιασμό και ο ίδιος φρόντισε τον Λουίς και τον έκανε να νιώσει καλύτερα».

«Σε ευχαριστώ που επέστρεψες για να ελέγξεις τα αγόρια μου αφότου ο Λουίς βγήκε νοκ-άουτ προσπαθώντας να σε χαιρετίσει! Σε αγαπά τόσο πολύ και ο πόνος έφυγε αμέσως μόλις του έδωσες αγκαλιά. To κτύπημα της μύτης άξιζε, είπε. Είσαι σπουδαίος και πραγματικός τζέντλεμαν» έγραψε ο πατέρας του παιδιού στο Τwitter.

T

ΛίβερπουλΜοχάμεντ Σαλάχ