Αθλητισμός|12.08.2019 11:04

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε η αποστολή των νταμπλούχων για Αμστερνταμ (Vids)

Αντώνης Τσακαλέας

Εχοντας επίγνωση του βαθμού δυσκολίας του εγχειρήματός του, αλλά και με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Αμστερνταμ, εκεί που το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21:30) θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιαξ, που θα του δώσει τη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Το 2-2 της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης υποχρεώσει τους νταμπλούχους Ελλάδος να αναζητούν τη νίκη ή την ισοπαλία με «μεγαλύτερο» γκολ από αυτό της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στον καταρτισμό της αποστολής, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να προπονείται κανονικά χθες, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα στη μέση που τον έχει ταλαιπωρήσει τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στις 21:00, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, με τους Αμπέλ Φερέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να παίρνουν τον λόγο. Στην αναμέτρηση αναμένεται να βρεθούν και περίπου 2.000 φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς από τα 2.100 εισιτήρια που πήρε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν μείνει περίπου 300.

Champions LeagueΑγιαξΠΑΟΚ