Αθλητισμός|12.08.2019 13:58

Το κλάμα του «κτήνους» Γουίλιαμς και οι «ντόπες» της Αντρέσκου (vid)

Newsroom

Μόλις 19 λεπτά κράτησε ο τελικός των γυναικών στο Ρότζερς Καπ στο Τορόντο του Καναδά, με τη Σερένα Γουίλιαμς να ζητά τάιμ άουτ μετά το 4ο γκέιμ του 1ου σετ και με πόνους στον ώμο να εγκαταλείπει εντέλει τον αγώνα. Οι θεατές μπορεί να απογοητεύτηκαν, αλλά έγιναν μάρτυρες μιας συγκινητικής στιγμής. Η Μπιάνκα Αντρεέσκου, παρότι πήρε άνετα τον τίτλο, σεβάστηκε απόλυτα την αντίπαλό της και την ιστορία της, και πήγε στον πάγκο της για να την παρηγορήσει, λέγοντάς της συγκινητικά λόγια υποστήριξης.

Η Γουίλιαμς είχε φτάσει κοντά στον πρώτο τίτλο μετά την επιστροφή της από τη γέννηση του παιδιού της, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό της για να διεκδικήσει σε ένα άλλο τουρνουά κάποιον τίτλο.

«Έχω παρακολουθήσει όλη σου την καριέρα. Είσαι το είδωλό μου. Είσαι ένα γα@#νο κτήνος. Εχεις περάσει πολλά θα ξεπεράσεις και τώρα αυτήν τη δυσκολία. Ξέρω πως θα γίνει έτσι» είπε η 19χρονη Καναδά στη Σερένα Γουίλιαμς, που μετά τα κλάματα αναθάρρεψε. Στη συνέχεια αγκάλιασε την αντίπαλό της με χαμόγελο, εν μέσω αποθέωσης από τους θεατές, που συγκινημένοι παρακολουθούσαν μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του τουρ.

T

Σερένα ΓουίλιαμςΣπορΜπιάνκα ΑντρεέσκουΤένις