Αθλητισμός|14.08.2019 23:10

Τσιτσιπάς: Αφησε την ανατροπή μισή και είπε πρόωρο «αντίο» και από το Σινσινάτι (vid)

Newsroom

Η ανατροπή που επιχείρησε να κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ δεν ολοκληρώθηκε και ο Ελληνας τενίστας γνώρισε την ήττα 6-4, 6-7 (5), 7-6 (6) αποχαιρετώντας πρόωρα και το Western & Southern Open του Σινσινάτι των ΗΠΑ. Μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά, ο Στρουφ πήρε την δεύτερη νίκη επί του Τσιτσιπά (μετά το τουρνουά της Ρώμης) και την πρόκριση στον 3ο γύρο όπου περιμένει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

T

Στο 1ο σετ ο Στρουφ με καλό σερβίς έκανε μπρέικ στο 7ο γκέιμ και προηγήθηκε 4-3. Κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 1-0 σετ. Η απάντηση του Τσιτσιπά ήρθε στο 2ο σετ μετά από σκληρή μάχη. Ο Στρουφ με το καλημέρα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε 2-0 αλλά ο Στέφανος στο πιο κρίσιμο σημείο και στο 10ο γκέιμ ισοφάρισε 5-5. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ όπου ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-0 και μπήκε στη θέση του οδηγού. Με 7-5 πήρε το τάι μπρέικ και το σετ με 7-6 (5).

T

Δραματικό ήταν και το 3ο σετ όπου ο Στρουφ με φοβερό σερβίς ξέφυγε 6-3 και είχε μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη. Ο Τσιτσιπάς έσβησε τρία ματς μπολ και ισοφάρισε 6-6. Ο Στρουφ χάνοντας ματς πόιντ κατάφερε τελικά να κάνει το 8-6 και να πάρει τη νίκη. Η μεγάλη ανατροπή που επιχείρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε στη μέση και πλέον αποχωρεί από το Σινσινάτι με πενιχρή συγκομιδή που αναμένεται να του κοστίσει στην παγκόσμια κατάταξη.

T

ATP ΣινσινάτιΣπορΤένις