ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδη η αποστολή για Τραμπζονσπόρ
NewsroomΠαρά το γεγονός ότι έγινε αγώνας δρόμου για να προλάβει να είναι «παρών» στη λίστα της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν θα είναι τελικά στην αποστολή της Ένωσης.
Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως επίσης και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος πάντως προπονήθηκε κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα με την Τραμπζονσόρ, στο πλαίσιο των play offs του UEFA Europa League.
Την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Γιακουμάκης, Λιβάγια.
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας