Αθλητισμός|22.08.2019 11:55

Παναθηναϊκός: Η διορία λίγων ημερών σε Ρόντγουελ και το buy out του Δώνη

Newsroom

Παρατείνεται για λίγες ακόμη μέρες το... σίριαλ της μεταγραφής του Τζακ Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό. Και τούτο διότι μολονότι ο Αγγλος μέσος απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση του «τριφυλλιού», ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας επιμένει και πιέζει για να ντύσει στα πράσινα έναν παίκτη που αποτελεί διακαή πόθο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», ο Άγγλος μέσος είπε «όχι» στον ΠΑΟ για το συμβόλαιο που του προτάθηκε, χωρίς πάντως να κλείσει την πόρτα. Ο Νταμπίζας επικοινώνησε ξανά με τους εκπροσώπους του παίκτη και η ελπίδα να αποκτηθεί υπάρχει ακόμη.

Ο Νταμπίζας διεμήνυσε στην πλευρά του Ρόντγουελ, ότι τελευταία προθεσμία για την οριστική του απάντηση είναι μέχρι το Σάββατο (24/8). Μέχρι τότε ελπίζει πως το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί, έχοντας ωστόσο κάνει και την προεργασία για το εναλλακτικό πλάνο εφόσον αρνηθεί οριστικά ο Βρετανός χαφ, ο οποίος έχει μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν.

Το δεδομένο είναι πως οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν έναν χαφ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ ενδέχεται να ενισχυθούν και με στόπερ.

Το buy out του Γιώργου Δώνη

Στο μεταξύ, η Χάντερσφιλντ που προσέγγισε τον Γιώργο Δώνη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, δεν προχώρησε περαιτέρω δεδομένου ότι στο συμβόλαιο του Ελληνα προπονητή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 εκατ. ευρώ. Ο αγγλικός σύλλογος δεν έδειξε διατεθειμένος να καλύψει το εν λόγω ποσό, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο έμπειρος τεχνικός είχε αρνηθεί λόγω της χρονικής συγκυρίας της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάντως η πόρτα δεν έκλεισε καθώς για τον Δώνη, η προπονητική παρουσία στα βρετανικά γήπεδα αποτελεί όνειρο καριέρας.

Νίκος ΝταμπίζαςΧάντερσφιλντΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΓιώργος ΔώνηςΤζακ Ρόντγουελ