Αθλητισμός|22.08.2019 23:22

«Εξαφανίστηκε» ο Νίκος Γκάλης από το γκράφιτι που βεβηλώθηκε

Newsroom

Μία εβδομάδα μετά την δημιουργία του πανέμορφου γκράφιτι που απεικόνιζε το Νίκο Γκάλη και ο τοίχος που φιλοξένησε την ξεχωριστή δημιουργία ζει την δική του... ιστορία ή για την ακρίβεια την δική του περιπέτεια.

Λίγες ημέρες μετά τα «αποκαλυπτήρια» του γκράφιτι που ήταν αφιερωμένο στο μεγάλο σούπερ σταρ άγνωστοι βεβήλωσαν τη δημιουργία.

Σβήστηκε ή καλύφθηκε

Μετά τη δημοσιότητα του πήρε το θέμα είχαμε και τρίτο... επεισόδιο καθώς σήμερα αποκαλύφθηκε πως η μορφή του Γκάλη αφαιρέθηκε, για την ακρίβεια σβήστηκε ή καλύφθηκε με τη συμπλήρωση του φόντου.

Είναι άγνωστο εάν η «εξαφάνιση» της μορφής του Γκάλη έγινε από τον ίδιο τον δημιουργό με σκοπό να επανέλθει σε άλλο σημείο της πόλης ή εάν έγινε από άλλο δημιουργό που θέλησε να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Θα επανέλθει...

Το σίγουρο είναι πως το θέμα του γκράφιτι του Γκάλη έχει εξελιχθεί σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Όσοι γνωρίζουν πάντως τα άδυτα του κόσμου των «ανωνύμων» δημιουργών των γκράφιτι υποστηρίζουν πως η επέμβαση έγινε από τον ίδιο τον δημιουργό με προφανή σκοπό να επανέλθει με άλλη δημιουργία σε ασφαλές σημείο που δεν είναι προσβάσιμο από τους «κοινούς θνητούς». 

Σποργκράφιτι ΓκάληΝίκος Γκάληςμπάσκετγκραφίτι