Συνάντηση Κικίλια - Μπλατ μετά την επιστολή για τη σκλήρυνση κατά πλάκας
NewsroomΤον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση «PPMS», θα υποδεχθεί την Παρασκευή στις 17:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο.
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι ο Βασίλης Κικίλιας, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, είχε πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη καριέρα στο άθλημα, σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε επιστολή του στις 19 Αυγούστου αναφέρει ότι όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ και τον πόνο του να καταλάβει πώς θα άλλαζε και θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή του από εδώ και πέρα, αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να παραδοθεί σε τίποτα. «Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους» σημειώνει ο κ. Μπλατ και καταλήγει: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».
- «Υπερεπαναστάτες»: Οι ακραίοι ριζοσπάστες του Ιράν που θέλουν να τινάξουν στον αέρα τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Χαμός για τους Metallica στο ΟΑΚΑ: Η στιγμή που ανοίγουν οι πύλες και ο κόσμος μπαίνει τρέχοντας
- Αυτά είναι τα 238 σχολεία σε όλη την Ελλάδα που θα αλλάξουν όψη μέσα στο καλοκαίρι
- Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω