Συνάντηση Κικίλια - Μπλατ μετά την επιστολή για τη σκλήρυνση κατά πλάκας
NewsroomΤον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση «PPMS», θα υποδεχθεί την Παρασκευή στις 17:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο.
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι ο Βασίλης Κικίλιας, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, είχε πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη καριέρα στο άθλημα, σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε επιστολή του στις 19 Αυγούστου αναφέρει ότι όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ και τον πόνο του να καταλάβει πώς θα άλλαζε και θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή του από εδώ και πέρα, αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να παραδοθεί σε τίποτα. «Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους» σημειώνει ο κ. Μπλατ και καταλήγει: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».
- Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
- «Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
- Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
- «Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών