Αθλητισμός|24.08.2019 22:50

ΠΑΟΚ: Η 20άδα του Φερέιρα για Παναιτωλικό και το κάλεσμα του Βιεϊρίνια

Αντώνης Τσακαλέας

Χωρίς εκπλήξεις και με την πάγια τακτική της γνωστοποίησης 20 ονομάτων στην αποστολή, ο Αμπέλ Φερέιρα προετοίμασε τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (25/8, 20.00).

Η τελευταία προπόνηση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο στάδιο της Τούμπας, και ακολούθως, τα ονόματά τους άκουσαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Ακπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Η προετοιμασία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη μετάδοση της αναμέτρησης από το PAOK TV συνεχίζεται, με τον Βιεϊρίνια, που θα έχει ρόλο σχολιαστή, να αναφέρεται, μέσω Instagram στη... προσωρινή του «απασχόληση» μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, καλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει το επαναστατικό εγχείρημα του Δικεφάλου.

Για τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του, Λουίς Κάστρο, συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, και συγκεκριμένα τους: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδία, Φυτόπουλο, Σανιά, Γιαννακόπουλο, Ρομάν, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα, Μαρσιάλ.

ΠΑΟΚΠαναιτωλικόςποδόσφαιροPAOK TVΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαSuper League 1