Αθλητισμός|27.08.2019 14:52

Live streaming το ματς της Εθνικής με τη Βενεζουέλα στο Youtube της FIBA

Newsroom

Η Εθνική μπάσκετ ολοκληρώνει την Τρίτη (27/8) τις υποχρεώσεις της στην πόλη Σουτσόου. Η «γαλανόλευκη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του μετά τις νίκες κόντρα σε Ιορδανία και Άγιο Δομίνικο εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά Atlas, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα, η οποία με τη σειρά της επικράτησε απέναντι σε Τουρκία και Σενεγάλη. Κι αυτός ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming στις 14.30 από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Σε ό,τι αφορά την αντίπαλο της Εθνικής, αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της Βενεζουέλας σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1990, το 2002 και το 2006. Τα προηγούμενα χρόνια είχε πολύ καλή παρουσία στα πρωταθλήματα Νοτίου Αμερικής κατακτώντας μάλιστα δύο από αυτά το 2014 και το 2016.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αργεντίνος Φερνάντο Ντουρό. Οι Χοσέ Βάργκας, Νέστορ Κολμενάρες και Χέισλερ Γκουίλεντ είναι οι πιο αξιόπιστες μονάδες. Η Βενεζουέλα θα παίξει στον 1ο όμιλο του Μουντομπάσκετ με Κίνα, Πολωνία και Ακτη Ελεφαντοστού.

Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό που θα δώσει η Εθνική μπάσκετ πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ 2019 που θα αρχίσει το Σάββατο 31 Αυγούστου. Η Εθνική θα ριχτεί στη μάχη την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 15.00, οπότε θα αντιμετωπίσει το Μαυροβύνιο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της διοργάνωσης που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι εδώ από το κανάλι της FIBA στο Youtube:

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAΕθνική μπάσκετΕθνική ΒενεζουέλαςΕθνική ομάδαFIBAΜουντομπάσκετ 2019μπάσκετyoutube