Αθλητισμός|01.09.2019 22:11

Το γκολ της χρονιάς ο Βέλλιος - Χάρισε βαθμό στον Ατρόμητο (vid)

Newsroom

Δύο φορές προηγήθηκε η Λαμία στην έδρα της, με το απευθείας φάουλ του Σάλιακα στο 11' (στο 35' είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γούτας με κεφαλιά) και στο 78' με πέναλτι του Τουράμ ύστερα από ανατροπή του Ρόμανιτς. Ωστόσο ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Απόστολος Βέλλιος, που ισοφάρισε σε 2-2, με το γκολ της χρονιάς, και λίγο έλειψε να δώσει στην ομάδα του και τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Ο φορ του Ατρομήτου, που έμεινε στον πάγκο, μπήκε στο παιχνίδι στο 70' και στο 79', αμέσως μετά το 2-1 της Λαμίας, έκανε το κοντρόλ με το στήθος από τη σέντρα του Νάτσου, γύρισε εντυπωσιακά το σώμα του και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέλλιος, με πλασέ από κοντά, πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς με τη βοήθεια του VAR, το γκολ ορθά ακυρώθηκε. «Ηταν ένα εκπληκτικό γκολ, το χρειαζόταν και ο Απόστολος», σχολίασε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, όπως και την πρώτη αγωνιστική, που ξεκίνησαν με ισοπαλία.

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46' Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86' Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (92' Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.

Aτρόμητος: Θεοδωράκης, Γούτας, Χαρίσης, Ούμπιδες (70' Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (70' Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα.

Δείτε το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε ο Βέλλιος:

ποδόσφαιροSuper League 1ΛαμίαΑτρόμητος