Αθλητισμός|02.09.2019 11:58

Παναθηναϊκός: Ανησυχία στην ΠΑΕ ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό

Newsroom

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν και τις δύο γκέλες με Λαμία και ΟΦΗ, για πιθανές αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας στο επόμενο εντός έδρας ματς που... τυγχάνει να είναι με τον Ολυμπιακό.

Η σεζόν άρχισε άσχημα στο «τριφύλλι» με μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες και κάκιστη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μετά τη διακοπή Οι «πράσινοι» έχουν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη σε ένα δύσκολο ματς με τον Άρη, ενώ στη συνέχεια υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Η ανησυχία λοιπόν των διοικούντων την ΠΑΕ έγκειται στο γεγονός πως ήδη η ομάδα παρουσιάζεται απογοητευτική, κι εφόσον δεν νικήσει τον Αρη, το κλίμα θα βαρύνει ακόμη περισσότερο. Από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ άλλωστε ο κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ «έβραζε», και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει συνήθως... μυρίζει μπαρούτι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι έντονες αποδοκιμασίες στο ματς με τους Κρητικούς και η αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου, έχουν προκαλέσει φόβο στη διοίκηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο ντέρμπι. Νωπά είναι ακόμη άλλωστε τα περυσινά γεγονότα, όταν υπήρξε εισβολή μερίδας οπαδών που κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και τα εν γένει επεισόδια που έγιναν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ματς που αποτέλεσε και την ταφόπλακα για τον Παναθηναϊκό.

Επειτα από εκείνο το ματς, μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είχε «ξηλώσει» σχεδόν όλο το τμήμα ασφαλείας της ΠΑΕ. Δεδομένης λοιπόν και της τεταμένης ατμόσφαιρας που υπάρχει πάντοτε στα ντέρμπι, η ανησυχία είναι διάχυτη στο εσωτερικό της ΠΑΕ.

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueποδόσφαιροΟλυμπιακός