Αθλητισμός|03.09.2019 15:42

Μουντομπάσκετ 2019: Τρέλα των Κινέζων όχι μόνο για Αντετοκούνμπο, αλλά και για Καλάθη και Σλούκα (pics)

Newsroom

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το γήπεδο, οποίο φιλοξενεί την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βραζιλία για το Μουντομπάσκετ 2019 γέμισε με κόσμο από νωρίς. Δεκάδες fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο περίμεναν να βγει στο παρκέ ο MVP του NBA προκειμένου να τον αποθεώσουν, αλλά και να τον φωτογραφίσουν.

Κάθε βήμα του Giannis ήταν και μια λήψη για τους Κινέζους fans, όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες, όπου δεκάδες μάτια είναι καρφωμένα πάνω στον σούπερ σταρ της ελληνικής ομάδας.

Παρακολουθήστε μέσω live streaming από την ΕΡΤ το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βραζιλία

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν είναι μόνο η λάμψη του Αντετοκούνμπο που προσελκύει κόσμο. Εχει κι ο Νικ Καλάθης τους δικούς του ακόλουθους στην Κίνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως συνέβη και στο ματς με το Μαυροβούνιο, ένας Κινέζος φίλος του μπάσκετ έκανε την εμφάνισή του φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ στις εξέδρες υπήρχε και ένα πλακάτ που έγραφε «MVP x 5» και απεικόνιζε τον Νικ Καλάθη!

Επιπλέον, όμως, τους δικούς του fans έχει και ο Κώστας Σλούκας, για χάρη του οποίου επίσης υπήρξαν 2-3 πλακάτ στο γήπεδο.

Μουντομπάσκετ 2019μπάσκετΓιάννης ΑντετοκούνμποΠαγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAΕθνική μπάσκετΝικ Καλάθης