Αθλητισμός|06.09.2019 09:45

H συμβουλή στον Χαριστέα: «Ο Ιέρο έχει μεγάλο κίνητρο, θα πετύχει»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αγγελος Χαριστέας θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να έχει επαφές για το θέμα του προπονητή, είναι όμως ξεκάθαρο ότι έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Φερνάντο Ιέρο. Στην ατζέντα του περιλαμβάνεται συνάντηση με τον 51χρονο Ισπανό προπονητή, που είναι βέβαια πιο γνωστός για την καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα βρεθεί σε ξεχωριστό ραντεβού και με τον Γκούτι.

Ο αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, έχει κάνει επαφές και με τους δύο, ενώ έχει στη λίστα του έναν ακόμη Ισπανό, καθώς το λάτιν ρόστερ ευνοεί την πρόσληψη προπονητή από την Ιβηρική. Ωστόσο δεν έχει ακόμη ούτε απαντήσεις στα χέρια του, ούτε έχει πάρει την οριστική απόφαση.

Εχει όμως εξαιρετικές συστάσεις για τον Ιέρο. Ο Χαριστέας που μίλησε με τον μεγάλο Ραούλ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Σάλκε, άκουσε εξαιρετικά λόγια και κρατάει τη συμβουλή για τον Ιέρο, που δούλεψε στη Ρεάλ, την Οβιέδο και την Εθνική Ισπανίας. «Είναι σοβαρός, μετρημένος, εργατικός και έχει τεράστιο κίνητρο. Θέλει να πετύχει σαν προπονητής. Διψάει για επιτυχίες, θέλει να πάει καλά, θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει» είπε το θρυλικό 7άρι των Μερένχες. 

Με τις σκέψεις αυτές, ο Φερνάντο Ιέρο έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα, ωστόσο τίποτε δεν έχει ακόμη τελειώσει. Πάντως το θέμα του προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Αρης δείχνει να καταλήγει σε προπονητή χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά με τεράστιες ηγετικές ικανότητες, ικανό να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές.

προπονητήςποδόσφαιροΓκούτιSuper League 1ΑρηςΆγγελος ΧαριστέαςΦερνάντο Ιέρο