Αθλητισμός|06.09.2019 12:28

ΑΕΚ: Το διπλό στοίχημα με προοπτική τον Ιανουάριο

Newsroom

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στη νέα εποχή με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε λεπτό που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να διατηρήσει η ομάδα του το πάθος που έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης και να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και ο Κωστένογλου θέλει την ομάδα του στην πρώτη τριάδα, στοχεύοντας στην αξιοποίηση όλου του ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα γίνουν και οι συμπληρωματικές - διορθωτικές κινήσεις.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ξέρει ότι ίσως γίνει μία ή δύο κινήσεις εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στη δεξαμενή των ελεύθερων παικτών τις προσεχείς ημέρες. Ομως και ο Ίλια Ίβιτς που αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ, καταγράφοντας τις ανάγκες για ενίσχυση, βάζει χρονικά περιθώρια για τον Ιανουάριο, προκειμένου να βρει παίκτες που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εξετάζει λύσεις στην αγορά της Ιταλίας και της Ισπανίας και φυσικά παρακολουθεί τη λίστα με τους ελεύθερους αναζητώντας έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει σημαντικές βοήθειες στην μεσαία γραμμή ή την άμυνα.

Super League 1ΑΕΚποδόσφαιρο