Αθλητισμός|06.09.2019 15:55

Μαρτίνς: «Φαβορί Μπάγερν και Τότεναμ, αλλά δεν θα είναι εύκολα στο γήπεδό μας»

Newsroom

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στο συνέδριο Soccerex στο Οέιρας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Πορτογαλία και μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ για την κλήρωση των ομίλων του Champions League, αλλά και για τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Θα αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι δεν είναι εύκολο για κανένα να παίζει στο γήπεδό μας. Μπορούμε να βρεθούμε σε μια καλή βραδιά και να τους εγκλωβίσουμε, αλλά αναγνωρίζουμε ότι η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι τα φαβορί για πρόκριση. Εάν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον θέλουμε να παίξουμε στο Europa League», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ εκτίμησε ότι οι Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοζέ Σα θα ντεμπουτάρουν στην εθνική Πορτογαλίας (7/9 με Σερβία και 10/9 με Λιθουανία). «Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα».

Πέδρο ΜαρτίνςΟλυμπιακόςποδόσφαιρο