Αθλητισμός|08.09.2019 11:54

Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Καμαβουάκα, εξετάζεται του Γκάλο

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καταλήξει στον χαφ που θα συμπληρώσει τη μεσαία γραμμή και εσχάτως φαίνεται ότι ο Ουίλσον Καμαβουάκα είναι εκείνος που τοποθετείται ψηλά στη λίστα. Ο 29χρονος «άσος», που έχει περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Παναιτωλικού τη σεζόν 2016-2017, ενδιαφέρει το «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, μια και σύμφωνα με τη «Live Sport» κερδίζει συνεχώς πόντους. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος στις 2/9 από την Ντάρμσταντ, ύστερα από 39 συμμετοχές με δύο γκολ σε δύο αγωνιστικές περιόδους.

Το θετικό νέο για τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα είναι ότι ο Κονγκολέζος έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας, οπότε θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο εφόσον αποκτηθεί. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» βασίζονται στην εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα και στα στοιχεία του παιχνιδιού του, όπως το ύψος και η δύναμή.

Παράλληλα, συζητείται και η περίπτωση του Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Παναθηναϊκός έχει «τσεκάρει» την περίπτωση τού μέχρι πρότινος δεξιού μπακ της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και για αυτόν τον λόγο, η πλευρά του έχει κάνει την επαφή με τους «πράσινους»...

Πηγή: sdna.gr

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκός