Αθλητισμός|09.09.2019 15:27

Video: Τα τρία φάουλ του Αντετοκούνμπο που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων!

Newsroom

Η Ελλάδα επικράτησε της Τσεχίας, αλλά δεν έφτασε στο πολυπόθητο +12 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου νωρίς (Β' Φάση). Βέβαια, τα τρία φάουλ που χρεώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν γίνει viral και σχολιάζονται σε όλο τον πλανήτη, καθώς ήταν μεταξύ των καθοριστικών σημείων του αγώνα.

Αυτά έφεραν και την... έκρηξη του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Γιάννης μας βοήθησε πολύ, πάλεuε κάθε μέρα στο παρκέ. Δεν παίρνει, όμως, τον σεβασμό που του αξίζει και αυτό φάνηκε στα δύο φάουλ που σφυρίχτηκαν εναντίον του σήμερα. Δεν μπορείς να δίνεις τέτοια φάουλ σε παίκτη σαν τον Γιάννη. Ο Καλάθης έπαιξε 37 λεπτά, είχε όλες τις μπάλες και κέρδισε ένα μόνο φάουλ! Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό; Τον έσπρωξαν, του έκαναν φάουλ, αλλά οι αποφάσεις ήταν διαφορετικές. Στον Γιάννη χρησιμοποίησαν πέντε και έξι χέρια πάνω στην μπάλα. Αν αυτό επιτρέπεται, τότε είμαι μαζί τους».

Η FIBA από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να επενδύσει στον «Greek Freak», που ήταν το μεγαλύτερο όνομα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ως MVP του ΝΒΑ. Οι Κινέζοι γέμιζαν τα γήπεδα για εκείνον και τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα, φορώντας φανέλες του και... ουρλιάζοντας όποτε πήγαινε η μπάλα στα χέρια του.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ και δείτε τα επίμαχα βίντεο στο sdna.gr

Εθνική ομάδαΓιάννης ΑντετοκούνμποΜουντομπάσκετ 2019Εθνική ΤσεχίαςΕθνική μπάσκετ