Αθλητισμός|09.09.2019 23:16

Παναθηναϊκός: Δεν παίρνει Μποχωρίδη - Δίνει ευκαιρία στον 21χρονο Παπαδάκη

Newsroom

Το απόγευμα της Δευτέρας (09/09) έγινε γνωστό πως ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη, έπειτα από ένα διάστημα 10 ημερών, που απείχε. Το αρχικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ατόνησε πλήρως το τελευταίο διάστημα για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «πρασίνων» στην Πορταριά ήθελε να δει τον 21χρονο Κωνσταντίνο Παπαδάκη. Ο νεαρός, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, κέρδισε την εμπιστοσύνη του έμπειρου κόουτς, καθώς έκανε εξαιρετική προετοιμασία. Έτσι, κρίθηκε ότι είναι σκόπιμο να δοθεί η ευκαιρία σε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στη θέση του πλέι μέικερ, παρά στον Μποχωρίδη, που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό.

Συν τοις άλλοις, η υπόθεση ήταν αρκετά περίπλοκη, με τον Παναθηναϊκό την τελευταία εβδομάδα να μην ασχολείται καθόλου με τον αθλητή του Άρη. Έπειτα από μία εβδομάδα, λοιπόν, όπου δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή της ομάδας με τον παίκτη, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την πλευρά του αθλητή ότι δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωσή του. Κι αυτό γιατί ο Πεδουλάκης επέλεξε να συνεχίσει με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη. Ο νεαρός γκαρντ την τελευταία διετία είχε κάνει το... αγροτικό του στον Κολοσσό Ρόδου.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική, καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «χτενίζοντας» την αγορά δεν είδαν κάποια άλλη περίπτωση που να ανταποκρίνεται στα «θέλω» τους.  Επιπλέον, από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας αυτό που έγινε κατανοητό είναι πως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του τρίτου άσου, όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις των νταμπλούχων Ελλάδος. Έτσι, η υπόθεση Μποχωρίδη έκλεισε για τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να επιστρέφει στις προπονήσεις του Άρη.

Κωνσταντίνος ΠαπαδάκηςΑρηςΛευτέρης ΜποχωρίδηςΠαναθηναϊκόςμπάσκετ