Αθλητισμός|21.11.2018 20:04

Και Ντέμης και Μπασινάς και «Κατσούρ» αλλάζουν τις Κυριακές μας (pics)

Newsroom

Για πρώτη φορά, στο ίδιο στούντιο, τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι έγραψαν χρυσές σελίδες με την εθνική ομάδα του 2004, θα σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα, θα αναλύουν τα παιχνίδια της Super League και με την... ποδοσφαιρική ματιά που έχουν θα δώσουν μια διαφορετική προσέγγιση τις Κυριακές.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Πάνος Βόγλης μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη, στον σχολιασμό ο Αλέξης Σπυρόπουλος και αρκετοί, γνωστοί δημοσιογράφοι, μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τους συμπαίκτες του στην επιτυχία του 2004, τον Αγγελο Μπασινά και τον Κώστα Κατσουράνη. Τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων αναλαμβάνει ο Τάσος Κάκος, ο βετεράνος διαιτητής, από τους κορυφαίους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ενώ κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλεσμένος από τον χώρο του αθλητισμού θα... παίζει μπάλα στη συχνότητα του Open Tv. 

Η εκπομπή θα προβάλει τα highlights των αγώνων του Σαββατοκύριακου, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Super League, ανάλυση των επίμαχων φάσεων και το παρασκήνιο των αγώνων καθώς και όλα τα γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την προσεχή Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 23:00 κάνει η πρεμιέρα η νέα αθλητική εκπομπή του Open, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή.

Άγγελος ΜπασινάςΝτέμης ΝικολαΐδηςΚώστας ΚατσουράνηςOpen TV