Αθλητισμός|12.09.2019 10:03

ΑΕΚ: Στενεύουν τα περιθώρια για μεταγραφή ελεύθερου παίκτη

Newsroom

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ στις τρεις μέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών από τη δεξαμενή των ελεύθερων παικτών ολοένα και απομακρύνεται. Ο Ίλια Ίβιτς έχει αναλάβει την αξιολόγηση του ρόστερ και βλέπει κυρίως στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, όπου θα έχει σαφώς περισσότερες επιλογές, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει βρει κάτι εξαιρετικό στους παίκτες που αναζήτησε για αμυντικό μέσο ή για κεντρικό αμυντικό.

Στη Βοσνία τα δημοσιεύματα επιμένουν για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Τίνο Σούσιτς, κάποια στιγμή απασχόλησε και ο Τζον Ογκου, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλες οι ενδείξεις από το αρχηγείο της ΑΕΚ δείχνουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο ρόστερ. Ο Ιβιτς προτιμά να αξιοποιήσει χρόνο και χρήμα για να κάνει πιο σίγουρες κινήσεις τον Ιανουάριο, καθώς θέλει να αποφύγει το ρίσκο με έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα πρέπει ταυτόχρονα να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. 

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει συζητήσει με τον Ίλια Ίβιτς για όλα τα αγωνιστικά θέματα και έχουν αναλύσει τις δυνατότητες του ρόστερ της ομάδας και πλέον στρέφεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Μάνταλου και Ολιβέιρα, που συνεχίζουν την αποθεραπεία.

ποδόσφαιροΑΕΚμεταγραφέςSuper League 1