Αθλητισμός|13.09.2019 21:31

Ολυμπιακός: Με το μυαλό στην Τότεναμ και λίφτινγκ από Μαρτίνς για Βόλο

Newsroom

Με το μυαλό στην Τότεναμ φαίνεται πως έχει καταρτιστεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο παιχνίδι (14/9, 21.30) με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφασή του για τους 22 παίκτες που υπολογίζει για την αναμέτρηση της Super League και δεν συμπεριέλαβε σ' αυτήν τον Μασούρα, τον Γκασπάρ και τον Μπα, όπως επίσης τους τραυματίες Σεμέδο και Φορτούνη αλλά και τον ανέτοιμο Χριστοδουλόπουλο.

Αντιθέτως, Λοβέρα και Μπενζία, που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Επίσης, σημαντική είναι και η επιστροφή στη δράση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στην προθέρμανση του εκτός έδρας αγώνα Κράσνονταρ, ενώ απουσίασε και με την ΑΕΛ.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

SuperLeagueποδόσφαιροΟλυμπιακόςΠέδρο Μαρτίνς