Αθλητισμός|16.09.2019 13:49

Άρης: Το ξέσπασμα του «φωτογράφου» Ιντέγε και το ματς με τον ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Κανένα γκολ του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν πανηγυρίστηκε όσο αυτό του Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός σκόραρε στο έβδομο παιχνίδι του με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ξέσπασε μαζί με τον κόσμο του Άρη. Πήρε την φωτογραφική μηχανή και άρχισε να «πυροβολεί» προς την κερκίδα, όπως έκανε νωρίτερα στον Διούδη

Είναι γεγονός πως όλοι στα αποδυτήρια του Άρη ένιωθαν την ανάγκη να πετύχει ο Ιντέγε το πρώτο του γκολ, για να βελτιωθεί και η ψυχολογία του. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του στάθηκε πρόσφατα στην εκδήλωση της ΠΑΕ στη ΔΕΘ, ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Άρη, αφιέρωσε το γκολ και στον Δημήτρη Τσακίρη, τον φροντιστή της ΠΑΕ. Στο ξενοδοχείο προσπαθούσε από το πρωί του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να τον «φτιάξει».

«Θα σκοράρεις και θα έρθεις στον πάγκο να το πανηγυρίσουμε», του είπε και ο Ιντέγε έτρεξε να τον βρει μόλις άφησε τη... φωτογραφική μηχανή. «Ανεκτίμητη αξία», σχολίασε ο ίδιος, ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία μετά το γκολ, που τόσο του είχε λείψει. «Μετράω τις ευλογίες μου κάθε μέρα, δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο», πρόσθεσε ο Ιντέγε, ο οποίος αποκάλυψε πως μεγάλη συμβολή είχε και ο Άγγελος Χαριστέας, που ξέρει φυσικά όσο λίγοι να σκοράρουν και έδωσε πολύτιμες συμβουλές. «Είναι μυστικό, δεν θα αποκαλύψω τι μου είπε», τόνισε γελώντας, όπως κάνει σχεδόν πάντα.

Ο Ιντέγε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οσο για την επόμενη μέρα; Ο Ιντέγε ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα όπως πολύ καλή ομάδα είμαστε κι εμείς. Ανυπομονώ για ένα τέτοιο αγώνα. Θα είναι ματς που κάθε φίλαθλος θα θέλει να παρακολουθήσει και κάθε ποδοσφαιριστής να παίξει. Αν δώσουμε παραπάνω απ’ ότι δώσαμε με τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να κερδίσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Είχαμε μία δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα αλλά αυτή η νίκη θα αλλάξει πιστεύω αρκετά πράγματα στην ομάδα. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια. Ήταν μία σημαντική νίκη, για να πιστέψουμε σε εμάς, να δούμε ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τώρα που είναι μία δύσκολη στιγμή, αφού δεν έχουμε προπονητή».

ΑρηςΜπράουν ΙντέγεποδόσφαιροSuper League 1