Αθλητισμός|16.09.2019 15:08

Νταμπίζας στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Εσείς φταίτε για όλα»

Newsroom

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη μετά τη συντριβή με 4-0 από τον Άρη και την τραγική εμφάνιση, και ο Νίκος Νταμπίζας συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας στο Κορωπί, χωρίς την παρουσία του Γιώργου Δώνη.

Στο μίτινγκ που συγκάλεσε ο Νταμπίζας συμμετέχουν επίσης ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Κώστας Κωνστάντος και όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τους «κομμένους».

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» μίλησε σε πολύ υψηλούς τόνους προς τους παίκτες, υψώνοντας «ασπίδα» στον Δώνη και ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας. «Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε λύσσα για την κάθε φάση και να παρουσιάζετε αυτά τα χάλια. Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή».

Πηγή: sdna.gr

Super League 1Νίκος ΝταμπίζαςποδόσφαιροΓιώργος ΔώνηςΠαναθηναϊκός