Αθλητισμός|19.09.2019 10:28

Παναθηναϊκός: Στήριξη Αλαφούζου - Πάει με Δώνη στο ντέρμπι «αιωνίων»

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΓιάννη Αλαφούζου με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα. Και όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην παρούσα φάση σε επίπεδο κορυφής στο «τριφύλλι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, παρά το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας, δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Δώνη και στον Νταμπίζα, τους οποίους συνεχίζει να στηρίζει.

Ιδιες πηγές αναφέρουν πως ο Αλαφούζος θεωρεί πως έγινε καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όπως επίσης κι ότι το υλικό της ομάδας είναι αξιόλογο, κι ότι είναι θέμα χρόνου να βγάλει στο γήπεδο τα θετικά του στοιχεία. Ζήτησε ωστόσο να αντιστραφεί άμεσα το κλίμα στην ομάδα. Επειτα από σύσκεψη μιάμισης ώρας αποφασίστηκε από κοινού να δοθεί πίστωση χρόνου στην υπάρχουσα κατάσταση. Αλλωστε και οι τρεις συμφώνησαν πως σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και ιδίως με νίκη επί του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο (22/9) ντέρμπι θα αλλάξουν όλα...

Προηγουμένως, ο Νταμπίζας είχε «κατσαδιάσει» τους παίκτες στους οποίους επέρριψε την αποκλειστική ευθύνη για την κάκιστη εικόνα της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα και οι ποδοσφαιριστές παραδέχθηκαν ότι με δική τους υπαιτιότητα το «τριφύλλι» έχει αρχίσει τη σεζόν με δύο ήττες και μια ισοπαλία.

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςΝίκος ΝταμπίζαςΓιάννης Αλαφούζος