Αθλητισμός|16.09.2019 21:38

Βιεϊρίνια: Οι αποκαλύψεις στην ταινία της ζωής του: «Becoming The Leader»

Newsroom

Ολα όσα τον χαρακτηρίζουν, όλα όσα σήμαινε η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, όλα όσα αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ στη ζωή του. Ένα mini movie από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το... Becoming The Leader. Ενα mini movie από το PAOK TV για τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για σένα;». Αφοπλιστικός και πάντα ειλικρινής. «Όλα». Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ποδόσφαιρό του. Ήταν η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

«Τι θες να κερδίσεις με τον ΠΑΟΚ;». «Όλα». Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως! Και για εκείνο το... όλα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Όπως παραδέχεται, εξάλλου, δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο τόσο καλά, όσο να παίζει ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε έναν ρόλο διαφορετικό.

«Παίζω ποδόσφαιρο από εφτά χρονών. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την χώρα μου και όλα ήταν καινούργια για εμένα. Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή».

Όλα όσα έγινε τα οφείλει στο ταλέντο και στη δουλειά του, όλα όσα, όμως, πρεσβεύει στην οικογένειά του, στη σύζυγό του, Βάσω και στη μικρή Κριστίνα. «Αν δεν ήμουν μαζί της, μάλλον δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα» παραδέχεται και δείχνει μια άλλη πτυχή του εαυτού του.

Άλλωστε για τον MVP του νταμπλούχου ΠΑΟΚ μιλούν από μόνα τους τα δεκάδες βραβεία που απλώνονται μπροστά του. Κι ας μην έχει ακόμη και σήμερα απάντηση στο... αιώνιο ερώτημα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό: «Τι έβαλε ο Βιεϊρίνια;». Εκείνος χαμογελά αμήχανα και απαντά... γκολ.

Δείτε το ντοκιμαντέρ του PAOK TV για το Βιεϊρίνια

Πηγή: sdna.gr

ΠΑΟΚποδόσφαιροΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια