Αθλητισμός|17.09.2019 09:11

Ο Τζόρνταν και ιδιοκτήτες ομάδων του ΝΒΑ έφτιαξαν εταιρεία παραγωγής τεκίλα!

Newsroom

Μια ακριβή premium τεκίλα, η τιμή της οποίας μπορεί να φτάσει και τα 1.600 δολάρια το μπουκάλι, δημιούργησε μια φαινομενικά αταίριαστη μπασκετοπαρέα. Η φίρμα της εταιρείας ονομάζεται «Cincoro» και σήμερα θεωρείται ως μία από τις καλύτερες τεκίλες στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν και ιδιοκτήτης των Χόρνετς (αν και πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πουλάει τις μετοχές του), επρόκειτο να δειπνήσει στην Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Pasquale Jones του Μανχάταν όπου συχνάζουν προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, όπως η Μπιγιονσέ κι ο σύζυγός της Jay Z, με άλλους ιδιοκτήτες ομάδων του ΝΒΑ. Το «παρών» έδωσαν η Jeanie Buss, μεγαλομέτοχος των Λος Άντζελες Λέικερς, ο  Wes Edens, συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο Wyc Grousbeck και η σύζυγός του Emilia Fazzalari από τους Σέλτικς.

Μεταξύ των συγκεκριμένων ατόμων που μέχρι τότε δεν γνώριζαν πολύ καλά ο ένας τον άλλο αποδείχθηκε πως υπήρχε πολύ καλή χημεία. Μεγάλο μέρος της χαλαρής συζήτησης τους εκείνο το βράδυ αφορούσε την τεκίλα και το γεγονός πως η αγορά δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους σε ποιότητα.

Να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ πίνουν περισσότερη τεκίλα από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, καθώς τους αντιστοιχεί περίπου το 56% της παγκόσμιας κατανάλωσης. Έτσι, λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα παραγωγής (με τόπο προέλευσης φυσικά το Μεξικό) μιας πραγματικά ξεχωριστής τεκίλας με υψηλές προδιαγραφές (και ιδιαίτερα αρώματα) τόσο σε ό,τι αφορά την γεύση όσο και τη συσκευασία της. Τα κρυστάλλινα μπουκάλια τής Cincoro, μάλιστα, φτιάχτηκαν με γωνία 23 μοιρών για να παραπέμπει στον αγαπημένο αριθμό του Μάικλ Τζόρνταν.

NBAΜάικλ Τζόρντανμπάσκετ