Γιαννακόπουλος: «Βλέπω ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για το Pao Alive»
NewsroomΜεγάλη διαφημιστική καμπάνια με στόχο την προώθηση του πρότζεκτ PAO Alive ετοιμάζει ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απογοητευμένος από την πολύ μικρή ανταπόκριση που είχε το «PAO Alive», καθώς απουσιάζει η στήριξη επιφανών, οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας.
«Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς» δήλωσε. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 685.000 ευρώ.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο κ. Γιαννακόπουλος το βάζει κάτω. Μέχρι το τέλος του μήνα πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεκινήσει μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που δεν θα στοχεύει μόνο στην ενημέρωση του κόσμου στην Ελλάδα, αλλά θα έχει στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον και Ελλήνων της Oμογένειας. Αυτή η καμπάνια, μάλιστα, θα έχει κόστος περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες