Αθλητισμός|17.09.2019 12:52

Σάκκαρη: Προδόθηκε από τον καρπό της και επιστρέφει άπρακτη από τη Σεούλ

Newsroom

Ο τραυματισμός στον καρπό που ταλαιπωρούσε τη Μαρία Σάκκαρη από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν βρέθηκε για προπονήσεις στην Ελλάδα και στο Τατόι club, κόστισε τη συμμετοχή της στο Korea Open.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη πρώτη αναμέτρηση της με τη Ρουμάνα Πατρίτσια Μαρία Τιγκ σήμερα το πρωί (17/9), η Σάκκαρη πήρε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της.

Η Σάκκαρη κατά τη διάρκεια των προπονήσεών της στην Αθήνα ένιωθε ενοχλήσεις, αλλά ήλπιζε πως οι ημέρες που θα μεσολαβούσαν πριν από την έναρξη του Korea Open θα τη βοηθούσαν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Θα επιστρέψει στο Πεκίνο

Παρότι τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε στη Σεούλ, οι ενοχλήσεις διατηρήθηκαν και, προκειμένου να πάθει κάποια υποτροπή, αποφάσισε να πάρει χρόνο για αποθεραπεία ώστε να είναι έτοιμη για το τουρνουά που θα γίνει στο Πεκίνο (30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου). Αυτό σημαίνει πως θα αποσύρει τη συμμετοχή της και από το Wuhan Open, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή εβδομάδα.

Ο στόχος και η τυχερή

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της και εφόσον όλα πάνε καλά, μετά το Πεκίνο θα αγωνιστεί στο Τianjin Open (7-13 Οκτωβρίου), ενώ ο μεγάλος στόχος της είναι η συμμετοχή της στο WTA Elite Trophy στο Zhuhai (21-27 Oκτωβρίου). Ωστόσο, για να τα καταφέρει, θα πρέπει να μπει μέσα στις 20 κορυφαίες αθλήτριες της παγκόσμιας κατάταξης. Υπενθυμίζεται πως τώρα η Σάκκαρη είναι στο Νο27 που είναι ρεκόρ καριέρας. Από την απόφαση της Σάκκαρη να αποσυρθεί ευνοήθηκε η Ντάνκα Κόβινιτς που, παρότι είχε ηττηθεί στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, θα έχει την ευκαιρία της απέναντι στην Τιγκ.

ΣπορΤένις