Αθλητισμός|18.09.2019 11:19

Champions League: Τα «φώτα» σε Παρίσι και Μαδρίτη

Αντώνης Τσακαλέας

Η πρώτη μέρα του Champions League ήταν, όπως αναμενόταν, πλούσια σε θέαμα, με 21 γκολ και τις ήττες των κατόχων των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων (Λίβερπουλ και Τσέλσι) να ξεχωρίζουν.

Τα πρώτα σεντόνια της ημέρας θα κουνηθούν στο Μπριζ και στον Πειραιά στη μάχη του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στις 19.55 ενώ το κυρίως πιάτο της δεύτερης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων θα συνεχιστεί σε έξι γήπεδα, με τους αγώνες σε Παρίσι και Μαδρίτη να ξεχωρίζουν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινά τη νέα της προσπάθεια για διάκριση υποδεχόμενη την κάτοχο 13 τροπαίων Ρεάλ Μαδρίτης. Η λίστα των απόντων από την αναμέτρηση είναι μεγάλη, με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Καβάνι, Ντράξλερ από τους γηπεδούχους, και τους Ράμος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Ισκο για τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε αυτή. Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Γιουβέντους, έξι μήνες μετά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στους 16 της περσινής διοργάνωσης.

Για τον δεύτερο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.  Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος

19.55 Μπριζ - Γαλατάσαραϊ

22.00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

2ος όμιλος

19.55 Ολυμπιακός – Τότεναμ

22.00 Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας

3ος όμιλος

22.00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αταλάντα

22.00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσετσερ Σίτι

4ος όμιλος

22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους

22.00 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας

Champions LeagueΡεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροΠαρί Σεν Ζερμέν