• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τραγωδία στη νύχτα ατελείωτου χάους στο Παρίσι: Νεκρός οπαδός της Παρί μετά την κατάκτηση του Champions LeagueΘανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Νεκροί πατέρας και γιος από ανατροπή μοτοσικλέταςΤους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 28χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.09.2019 10:58
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στ' αστέρια του Champions League με Τότεναμ

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Λονδρέζους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δίχως την... κλασική ενδεκάδα (copyright: Intime)
Ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δίχως την... κλασική ενδεκάδα (copyright: Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η πρώτη μεγάλη και βασική αποστολή του Ολυμπιακού εξετελέσθη με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Και μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι το πρωτάθλημα αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο, η πρόκληση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (προφανώς) δεν τους αφήνει ασυγκίνητους. Η αυλαία της φάσης των ομίλων ανοίγει για τους Πειραιώτες με τη σημερινή (Τετάρτη 18/9, 19.55, Cosmote Sport 2) αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρώτο εμπόδιο στη 19η παρουσία του Ολυμπιακού σε φάση ομίλων της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό δεδομένου ότι απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί η περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης που παράλληλα είναι και μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου την τελευταία τριετία με ανοδική πορεία, μεγάλη δυναμική, έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και ένα πλήρες και ταλαντούχο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει να προτάξει βεβαίως τον ενθουσιασμό, την ισχυρή έδρα του και το γεγονός ότι συμμετέχει σε έναν όμιλο δίχως να είναι το φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις (Μπάγερν και Τότεναμ έχουν τον πρώτο λόγο). Το γεγονός αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και σε τούτη την ευρωπαϊκή μάχη πάντως θα ακολουθήσει την... πεπατημένη χρησιμοποιώντας το σύστημα και την εντεκάδα που ουσιαστικά έφεραν την ομάδα μέχρι τους ομίλους.

Ο Σα θα παίξει στο τέρμα, ο Τσιμίκας με τον Ομάρ στις πτέρυγες, ο Μεριά και πιθανότατα ο Σεμέδο (προέρχεται από τραυματισμό) στο κέντρο της άμυνας. Το κεντρικό δίδυμο των χαφ θα αποτελέσουν ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη, ενώ στην μεσοεπιθετική τριπλέτα θα πάρουν θέση οι Βαλμπουενά, Μασούρας και Ποντένσε, πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο, ο οποίος θα είναι είτε ο Ελ Αραμπί είτε ο Γκερέρο (έχει προβάδισμα).

Ο Ποτσετίνο προανήγγειλε αλλαγές θέλοντας να κάνει ροτέισον και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την εξής πιθανή ενδεκάδα:  Γιορίς, Γουόκερ-Πίτερς, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Σάντσες, Ντομπελέ, Σισοκό, Γουίνκς, Ντέλε Άλι, Λούκας Μόουρα και Κέιν.

Διαβάστε ακόμη

Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια

Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»

Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της

Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Τότεναμ
  • Ολυμπιακός
  • ποδόσφαιρο
  • Champions League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr