Αθλητισμός|19.09.2019 23:22

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας (vid)

Newsroom

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με ανάρτησή του στο Instagram, στην «επέτειο» του χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα σήμερα - εάν δεν ξέρετε γιατί, ελέγξτε την ιστορία - αποφασίζω να μοιραστώ αυτή την επιλογή, την οποία προετοίμαζα πριν από λίγο, αλλά δεν ... Δεν ξέρω γιατί. .. Ξέρω ότι μερικοί από εσάς ήδη σκεφτήκατε πως έχω αποσυρθεί ήδη γιατί δεν έπαιζα, αλλά προσπάθησα πέρσι να βρω κάποια ομάδα.

Έτσι, κάποιος μου είπε ότι πρέπει να πω κάτι, και βλέποντας ότι οι άνθρωποι με ρωτούσαν, ειδικά πίσω στο σπίτι, πρέπει να δώσω ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα! Έτσι, έφτασα εδώ! Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν ένα χρόνο, γι' αυτό θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω.

Εφτασε η ώρα να πω αντίο σε μια μεγάλη σταδιοδρομία 20 ετών. Θα χάσω, θα χάσω τα πάντα! Τα παιχνίδια, τις προπονήσεις, τους στόχους, την προετοιμασία, την πίεση, τους συμπαίκτες μου, τους πανηγυρισμούς των οπαδών στα γκολ μου. Ξέρω πως μερικές φορές δεν ήταν εύκολα, αλλά έδωσα τα πάντα στις ομάδες που αγωνίστηκα. Ελπίζω όλοι να απόλαυσαν το παιχνίδι μου και όλα όσα έδωσα στο γήπεδο. Θα χάσω τα πάντα γιατί μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα με ξεχάσει. Ευχαριστώ» ανέφερε στο Instagram.

Σαν σήμερα, ο Μπερμπάτοφ, στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, έκανε χατ τρικ εναντίον την Λίβερπουλ, με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει με 3-2

Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 1981, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η διαδρομή του στο Ευρωπαϊκό στερέωμα συνεχίστηκε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Τότεναμ, και κορυφώθηκε στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Ακολούθησαν η Φούλαμ, η Μονακό και ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέας του, καθώς η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Κεράλα Μπλάστερς, στην Ινδία.  Η καριέρα του σε αριθμούς:

ΟΜΑΔΑΣΥΜΜ.ΓΚ.
ΤΣΣΚΑ Σόφιας4-
Μπάγερ Λεβερκούζεν20291
Τότεναμ10246
Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ14956
Φούλαμ5420
Μονακό5318
ΠΑΟΚ25

5

Κεράλα Μπλάστερς9

1

Ντίμιταρ ΜπερμπάτοφΠΑΟΚποδόσφαιροΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ