Αθλητισμός|23.09.2019 13:28

Μουρίνιο: «Ίσως άξιζα να απολυθώ, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι χειρότερη από πριν» (vid)

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με τις εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται ήδη στην 8η θέση, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει στο Sky Sports το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ (1-2) και, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε για τις αιτίες της κάκιστης πορείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

«Δεν είναι ο κατάλληλος να απαντήσω πώς θα βελτιωθεί η Μάντσεστερ. Είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Μου είναι δύσκολο να απαντήσω. Απολύθηκα έπειτα από δύο χρόνια με αποτυχίες και ίσως να το άξιζα, γιατί στο φινάλε ο προπονητής είναι υπεύθυνος για μια ομάδα. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα δείχνει ότι πλέον είναι χειρότερη ομάδα από ό,τι ήταν. Δεν το απολαμβάνω καθόλου αυτό, ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι το διασκεδάζω. Έχω αφήσει φίλους πίσω στην ομάδα που τους αγαπώ, έχω σεβασμό για τους οπαδούς και για εμένα προσωπικά είναι μια κατάσταση στενάχωρη. Το λέω με φωνή λύπης και αισθάνομαι λύπη. Εγώ απολύθηκα και ίσως άξιζα να απολυθώ. Όμως, αυτή η ομάδα είναι χειρότερη από ό,τι ήταν πέρυσι» τόνισε με νόημα.

ποδόσφαιροΖοσέ ΜουρίνιοPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ