Αθλητισμός|24.09.2019 11:04

ΑΕΚ: Κρίσιμες οι επόμενες προπονήσεις για την επιστροφή Ολιβέιρα

Newsroom

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ άρχισε ήδη με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου ξέρουν καλά ότι σε ενδεχόμενο νίκης θα προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και θεωρούν κομβικό το παιχνίδι για την πορεία τους προς την κατάκτηση του στόχου. 

Βούληση και διάθεση υπάρχουν, η νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο έδωσε και άλλο πάθος στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και να προλάβει το ντέρμπι. Σε κάθε συζήτηση με τον Νίκο Κωστένογλου και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου φανερώνει τη μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Ωστόσο, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια βιαστική επιστροφή, που μπορεί να προκαλέσει μια ανεπιθύμητη υποτροπή. Ο Ολιβέιρα θα προσπαθήσει μέσα στην εβδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αν το κάνει με επιτυχία και παράλληλα πάρει και το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο, τότε θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ. Διαφορετικά θα συνεχίσει την αποθεραπεία με στόχο το επόμενο παιχνίδι. Άλλωστε, το πρωτάθλημα της Super League 1 θα είναι ένα μαραθώνιος και ο Ολιβέιρα έχει κομβικό ρόλο.

ΑΕΚποδόσφαιροSuper League 1