Αθλητισμός|24.09.2019 18:00

Αντίδραση Γιώργη Σαββίδη στην «ασπίδα» Καραπαπά σε Άρη (pic)

Newsroom

Μετά τις ανακοινώσεις του Άρη και του ΠΑΟΚ, και τις εκατέρωθεν αναρτήσεις στο Ιnstagram, στον απόηχο του ντέρμπι της Τούμπας, εις εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υπεραμύνθηκε, μέσω Ιnstagram, των θέσεων του Αρη, χρησιμοποιώντας επικριτικά σχόλια.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος επίσης μέσω Ιnstagram απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα σχόλια Καραπαπά. «Επιτέλους εμφανίστηκες, χοντρέ, γιατί κουράστηκα να ασχολούμαι με τον υπάλληλό σου. Δίκες για στημένα, ξυλοδαρμοί παικτών, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων, και έχεις το θράσος να κάνεις συγκρίσεις. Η παχιά κοιλιά δεν γεννά έξυπνο μυαλό» έγραψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Δείτε το post του Γιώργη Σαββίδη:

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, τόνισε ότι ο Καραπαπάς «επιβεβαίωσε πως είναι ο εμπνευστής των επικοινωνιακών πρακτικών της τελευταίας εβδομάδας».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επηρεασμένος από τον αέρα που παρασύρει ακυβέρνητα καράβια- παρά τη μετανάστευση ανακριτών σε άλλες ηπείρους- ο Κώστας ο Τσέλσι επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ο υποβολέας των επικοινωνιακών πρακτικών της τελευταίας εβδομάδας. Προς αυτή την κατεύθυνση και οι φαντασιώσεις που επαναλαμβάνει στο παραλήρημά του, οι οποίες και προδίδουν τον εκνευρισμό ενόψει της δίκης που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή για τα στημένα παιχνίδια...».

Γιώργος ΣαββίδηςποδόσφαιροΠΑΟΚΑρηςΟλυμπιακός