Αθλητισμός|25.09.2019 09:09
«Κόκκινες» απειλές στον Τάσο Μητρόπουλο επειδή εμφανίστηκε στο Open TV
NewsroomΣφοδρή επίθεση από φίλα προσκείμενα στους «ερυθρόλευκους» ΜΜΕ, αλλά και από οπαδούς, δέχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, εμφανίστηκε στην εκπομπή Total Football του Open TV και η παρουσία του στο κανάλι όργισε αρκετό κόσμο, που την... έπεσε στον «Ράμπο».
Ο Μητρόπουλος βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στο στόχαστρο «ερυθρόλευκων», ενώ όπως φαίνεται από την ανάρτησή του στο facebook, δέχτηκε κι αρκετά επιθετικά μηνύματα μέσα από τα social media αναφορικά με την παρουσία του στην εκπομπή.
Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «προκατειλημμένη και οργανωμένη επιθετικότητα», καθώς επίσης και για «ψήγματα τρομοκρατίας», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον φιμώσει κανείς.
Διαβάστε ακόμη
- Καταδικάστηκε σε θάνατο ο διανομέας για τη φρικιαστική δολοφονία 7χρονης Αθηνάς στο Τέξας - «Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού»
- «Έκανα αυτό που έπρεπε»: Τα πρώτα λόγια του 54χρονου που δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα στην Κρήτη
- Ανησυχία για εξάπλωση του χανταϊού: Πρώτο ύποπτο κρούσμα εκτός κρουαζιερόπλοιου - Εντοπίστηκε σε Γάλλο
- Ανείπωτη τραγωδία στην Αίγινα - Νεκρό βρέφος μόλις ενάμιση έτους