Αθλητισμός|26.09.2019 22:02

Εξομολόγηση του Κλοπ: «Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου» (vid)

Newsroom

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο μεγάλος κερδισμένων στην γιορτή των κορυφαίων της FIFA («The Best») που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο καθώς απέσπασε την διάκριση του καλύτερου προπονητή της σεζόν 2018-10 με αφορμή την καταπληκτική πορεία της Λίβερπουλ.

«Δεν περίμενα να νιώθω τόσο καλά, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος και πραγματικά υπερήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου, αλλά ως πρόσωπο, είμαι αυτός που είμαι λόγω της οικογένειάς μου. Τους ευγνωμονώ. Είναι τα πάντα για εμένα», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της FIFA.

Αναφερόμενος στους Ποτσετίνο και Γκουαρντιόλα που ακολούθησαν σε ψήφους ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Σέβομαι πολύ τους δύο αντίπαλους μου. Αυτό που έκανε ο Ποτσετίνο πέρσι ήταν εξαιρετικό. Πολλές φορές όταν δεν κερδίζεις τίτλο, οι άνθρωποι δεν σε θυμούνται, αλλά ήταν εντυπωσιακός. Έχει χτίσει την ομάδα του βήμα προς βήμα. Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τι μπορώ να πω; Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του. Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω αντιμετωπίσει. Ήταν τιμή να συναγωνιστώ μαζί τους».

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Tuttosport  καταγγέλλει «σκάνδαλο» και σοβαρά λάθη στην ψηφοφορία για τα βραβεία  «The Best» που είχαν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του Μέσι σε κορυφαίου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ο τίτλος «κλάπηκε» από τον Ρονάλντο!

ΛίβερπουλPremier LeagueποδόσφαιροΓιούργκεν ΚλοπFIFA