Αθλητισμός|29.09.2019 00:39

Ατρόμητος: Λύτρωση με Μανούσο και VAR από τα... αποδυτήρια!

Newsroom

Ενα γκολ του Μανούσου στο δεύτερο μόλις λεπτό του αγώνα κι ένα ακόμη τρία λεπτά πριν από τη λήξη, έδωσαν τη νίκη στον Ατρόμητο με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Παράλληλα του έδωσαν και βαθμολογικό... οξυγόνο, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ από την άλλη πλευρά βύθισαν την ομάδα του Αγρινίου, που μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε μόλις στο 2', αλλά χρειάστηκε και τη βοήθεια του VAR, καθώς αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά το VAR έδειξε ότι ο Μανούσος καλύπτονταν. Ο Ατρόμητος είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 19' με τον Γούτα, ενώ η φάση του αγώνα έγινε στο 71'. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Μοράρ, αλλά ο διαιτητής Βρέσκας, μετά από μακρά συζήτηση με τον VAR Κουμπαράκη ακύρωσε το γκολ. 

Στο 87' ο Μανούσος νίκησε για δεύτερη φορά τον Κνετ που αντέδρασε λανθασμένα και ο Ατρόμητος «κλείδωσε» τη νίκη, που είναι και η πρώτη φετινή στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στο 99' αποβλήθηκε ο Γιοβάνοβιτς με δύο κίτρινες στη διάρκεια των καθυστερήσεων (αρχικά είχε αποβληθεί ο Μαλλής, αλλά ο διαιτητής άλλαξε απόφαση με βοήθεια του VAR).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ούμπιδες (79' Ανδρούτσος), Ρόζα 64' Μάντσον), Νταβιώτης (84' Γιακουμάκης), Μανούσος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας (62' Ρομάν), Λουσέρο, Μιμίτο (91' Καββαδίας), Μοράρ, Αριγίμπι (85' Ντουάρτε)

VARSuper League 1ποδόσφαιροΑτρόμητοςΠαναιτωλικός