Αθλητισμός|29.09.2019 00:00

La Liga: Μαδριλένικη «σούπα» το clasico της Ατλέτικο με τη Ρεάλ

Newsroom

Το εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο Γουάντα Μετροπολιτάνο είχε... φορέσει τα καλά του και είχε φωταγωγηθεί στα... κόκκινα για να υποδεχθεί το ντέρμπι της πόλης. Οι εξέδρες γέμισαν, το πλήθος παραληρούσε αλλά οι δυο ομάδες απογοήτευσαν με το κακό θέαμα που πρόσφεραν.

Το τελικό 0-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης αντικατοπτρίζει πλήρως και τη συνολική εικόνα ενός αγώνα που πολλοί περίμεναν αλλά ελάχιστοι θα θυμούνται σε μερικές εβδομάδες μετά το σφύριγμα της λήξης. Το μόνο που θα κρατήσουν οι δύο... αιώνιοι αντίπαλοι της ισπανικής πρωτεύουσας είναι τον βαθμό που απέσπασαν.

Αλλά επί της ουσίας κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής στην ισπανική La Liga είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την (και πάλι νωχελική) επικράτησή στην έδρα της Χετάφε με 2-0 (ήταν απών ο τραυματίας Μέσι) με τα γκολ του Σουάρες στο 41' και του Τζούνιορ Φίρπο στο 49', μείωσε τη διαφορά από την πρώτη Ρεάλ στους δύο βαθμούς, ενώ βρίσκεται πλέον και μόλις έναν πίσω από την Ατλέτικο και τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Γρανάδα!

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

Η βαθμολογία

Ατλέτικο ΜαδρίτηςLa LigaποδόσφαιροΡεαλ Μαδρίτης