Αθλητισμός|28.09.2019 23:43

Και πάλι γκολ ο Κουλούρης - Χάρισε βαθμό στην Τουλούζ στο 94'! (vid)

Newsroom

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήρθε ως από μηχανής θεός από τον πάγκο και με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε πολύτιμο βαθμό στην Τουλούζ στην έδρα της Μετς (2-2).

Ο πρώτος σκόρερ του τελευταίου ελληνικού πρωταθλήματος έφτασε τα τρία γκολ στην Ligue 1 κι ήταν και πάλι καθοριστικός στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό και ενώ η ομάδα του έχανε με 1-0 άλλαξε όλο το μομέντουμ της αναμέτρησης και έγινε ήρωας στο φινάλε. 

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, ο Κουλούρης με άψογο διαγώνιο αριστερό πλασέ από το ύψος της περιοχής, αξιοποίησε την έξοχη πάσα του Σανόγκο με τακουνάκι και με Ολύμπια ψυχραιμία έκανε το 2-2, δίνοντας τον πόντο στην Τουλούζ, που μετρά πλέον εννέα βαθμούς μετά από οχτώ αγωνιστικές.

Καθάρισε ο Νεϊμάρ για την Παρί

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχώρισε και η νέα αγχωτική νίκη της Παρί που προερχόταν από το εντός έδρας χαστούκι της ήττας από τη Ρεμς. Οι Παριζιάνοι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Μπορντό χάρη σε τέρμα του Νεϊμάρ (0-1), ο οποίος μετά την επιστροφή του στη δράση έχει πετύχει τρία γκολ, όλα νικητήρια για την ομάδα του μολονότι αποδοκιμάζεται από το κοινό της Παρί.

Δείτε το γκολ του Ελληνα διεθνή φορ:

Πηγή: sdna.gr

Ligue 1ΤουλούζποδόσφαιροΕυθύμης Κουλούρης