Αθλητισμός|29.09.2019 22:50

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Υπάρχει φάουλ στην ισοφάριση της Ενωσης; (vid)

Newsroom

Το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ με τον Ντέλετιτς στο ντέρμπι των Δικεφάλων έχει σηκώσει συζήτηση με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ του Κρίστισιτς στον Αουγκούστο στο ξεκίνημα της φάσης. Τη φάση πήρε πάνω του ο Τάσος Σιδηρόπουλος δίχως να ζητήσει από τον Ελβετό διαιτητή να τη δει στο VAR.

Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ένα πολύ δύσκολο ματς με σωρεία από ζόρικες φάσεις. Ένα ματς που είχε πέναλτι από VAR που δόθηκε στον ΠΑΟΚ (ορθώς), ένα γκολ της ΑΕΚ για το 2-2 που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Μάνταλου ξανά μέσω VAR (επίσης ορθώς) και μία ακόμα φάση που σηκώνει πολλές συζητήσεις και φωνές διαμαρτυρίας από πλευράς ΠΑΟΚ.

Η φάση του 2-2 με τον Ντέλετιτς ξεκινάει από κλέψιμο του Κρίστισιτς πάνω στον Αουγκούστο, για την οποία ο Δικέφαλος του Βορρά διαμαρτύρεται για φάουλ. Το ριπλέι δεδομένα δεν δείχνει λάκτισμα του Κρίστισιτς στην μπάλα, ενώ ο διαιτητής VAR Τάσος Σιδηρόπουλος που εξέτασε την φάση μέσω πολλαπλών ριπλέι πήρε την τελική απόφαση, όχι μόνο να μετρήσει το γκολ, αλλά να μην δει ριπλέι ο Ελβετός διαιτητής.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και το video στο sdna.gr

SuperLeagueποδόσφαιροΠΑΟΚΑΕΚ