Αθλητισμός|30.09.2019 01:22

Κάκος στο Open: «Από φάουλ ξεκινά το 2-2 της ΑΕΚ»

Newsroom

Η φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να έχει μπει στο μικροσκόπιο καθώς μέσω αυτής διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (2-2) στη μάχη των Δικεφάλων. Ο άλλοτε κορυφαίος Ελληνας διαιτητής Τάσος Κάκος ανέλυσε την επίμαχη φάση στην εκπομπή «Total Football» του Open.

Ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι, παρουσιάζοντας τη φάση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι εύκολη φάση κι ο διαιτητής έκανε λάθος. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ξεκινά από φάουλ. Υπάρχει μαρκάρισμα από πίσω, τον ανατρέπει με το αριστερό πόδι κι έπρεπε να δοθεί φάουλ» είπε αναφερόμενος στο αντικανονικό μαρκάρισμα του Ντέλετιτς στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, και εξήγησε: «Ο παίκτης της ΑΕΚ, με το δεξί πόδι προσπαθεί να παίξει τη μπάλα όμως με το αριστερό ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. του ΠΑΟΚ)».

Παράλληλα, αναρωτήθηκε: «Μου κάνει εντύπωση όμως και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο VAR δεν είπε στον διαιτητή να πάει να δει τη φάση»...

Δείτε το σχόλιο του Τάσου Κάκου:

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πολλά παράπονα από τον VAR της αναμέτρησης, Τάσο Σιδηρόπουλο, και θέτουν δυο μεγάλα ερωτηματικά: «Γιατί ο Σιδηρόπουλος δεν πήρε τη σωστή απόφαση; Γιατί δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση στο VAR;».

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον VAR Σιδηρόπουλο, υπενθυμίζοντας πως δεν ξεχνούν το πέναλτι που είχε υποδείξει στην περσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ενώ επιστρέφοντας στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, έχουν παράπονα και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 1-1.

Παράπονα και η ΑΕΚ

Παράλληλα πάντως και η επίσημη ΑΕΚ δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία του Ελβετού διαιτητή Στέφαν Κλόσνερ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή του ματς από την επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα για την αντιμετώπισή της από τον Ελβετό διαιτητή, κυρίως σε ό,τι αφορά τα φάουλ που καταλόγισε και τις κάρτες που μοίρασε».

ποδόσφαιροΤάσος ΚάκοςOpen TVΑΕΚΠΑΟΚ