Αθλητισμός|30.09.2019 15:32

Τρόμος στην Ισπανία: Νέα ληστεία σε σπίτι αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Το νέο κρούσμα διάρρηξης σε σπίτι Ισπανού ποδοσφαιριστή την ώρα που αγωνίζεται, έχει προκαλέσει οργή και φόβο στις οικογένειας των παικτών! To φαινόμενο αυτό έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς ληστές μπήκαν σε σπίτια περισσότερων από δεκαπέντε ποδοσφαιριστών.

Στο πρόσφατο ντέρμπι της Ρεάλ στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Βραζιλιάνου χαφ της «βασίλισσας» Κασεμίρο, την ώρα που ήταν μέσα η σύζυγός του και ο γιος του. Το μοναδικό ευχάριστο είναι ότι κανείς τους δεν έπαθε τίποτε.

Η Μάκα Καπίγια, σύζυγος του Λούκας Βάσκεθ, συμπαίκτη του Κασεμίρο, επέλεξε τα social media για να ακουστεί η φωνή της, αλλά και η αγωνία της για τις επιθέσεις στα σπίτια των ποδοσφαιριστών. Το βίωσε άλλωστε και η ίδια, καθώς το καλοκαίρι ενώ έκαναν διακοπές άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας. Το ίδιο συνέβη και με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Ίσκο.

«Ο ένας μετά τον άλλο», έγραψε στο Instagram. «Πότε θα μπορέσουμε να ζήσουμε ειρηνικά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Πότε θα πάμε με ηρεμία στη δουλειά μας;», αναρωτήθηκε. 

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία που είδαν τους διαρρήκτες να εισβάλλουν στα σπίτια τους τα τελευταία χρόνια είναι και οι Ζεράρ Πικέ, Καρίμ Μπενζεμά, Τζόρντι Άλμπα, Άλβαρο Μοράτα, Λέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Άρτουρ, Χοακίν, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Εζέκιελ Γκαράι, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Ραμίρο Φούνες Μόρι και Τζέφρι Κοντογκμπιά.

ΙσπανίαΚασεμίροληστείαLa Liga