Αθλητισμός|30.09.2019 14:30

Τσιτσιπάς: Αγγιξε τη νίκη στο διπλό, ετοιμάζεται για τον Λάγιοβιτς

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από περίπου δύο μήνες έγινε και πάλι ζευγάρι στο διπλό με τον Ολλανδό Γουέσλι Κούλχοφ και άγγιξαν μία μία μεγάλη νίκη απέναντι στο κορυφαίο δίδυμο των Κολομβιανών Καμπάλ / Φαρά.

Οι Κολομβιανοί πήραν το 1ο σετ 6-3, ο Τσιτσιπάς με τον Κούλχοφ έδωσαν εντυπωσιακή εμφάνιση με 6-0 και στο τάι μπρέικ έγινε μεγάλη μάχη. Εκεί οι Κολομβιανοί επικράτησαν 16-14 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ξημερώματα με τον Λάγιοβιτς

Ο Τσιτσιπάς κρατάει την καλή εμφάνιση, την βελτίωση του στο διπλό και ετοιμάζεται πλέον για την είσοδο του στο ATP του Πεκίνου. Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτώβρη θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς που είναι Νο 29 στην παγκόσμια κατάταξη. Στο παρελθόν οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές.

Την πρώτη στο Γουίμπλεντον του 2017 όπου ο Λάγιοβιτς είχε νικήσει 3-0 και η δεύτερη στη Ρώμη το 2018 που ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ.

Κυνηγάει νίκη από 3 Αυγούστου

Ο 21χρονος Ελληνας τενίστας θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο τουρ μετά τις 3 Αυγούστου. Από τότε έχουν μεσολαβήσει τέσσερις ήττες και μία εγκατάλειψη πριν από μία εβδομάδα στο τουρνουά απέναντι στον Γάλλο Αντριάν Μαναρίνο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 σετ. Ο Τσιτσιπάς ένιωσε εξάντληση και ζαλάδες και παραιτήθηκε αλλά η εβδομάδα που ακολούθησε είχε την ευκαιρία να ανακάμψει.

ΣπορΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάς